DovrefjellMX

Dovrefjell MX

Velkommen til Dovrefjell MX sine nyhetssider !

Klubbmesterskap

Søndag 10.10.2010 har vi planer om å arrangere klubbmesterskap. Påmeldingsfrist for å delta på løp er 8.10.2010
For påmelding eller spørsmål send mail til Rune på 90737725@online.no Husk å oppgi hvilken klasse du skal stille i.
Husk å ta med medlemskort og lisensbevis på lørdag og søndag.
Startkontigent er 50 kroner for alle klasser.
Det trengs noen til å stå i kiosk, 9 flaggvakter samt noen til å passe klokka på barnebana, om det er noen som melder seg frivillig til dette så si i fra.

LØRDAG
Lørdag vil de bli trening både på stor og liten bane fra klokka 12.00 fram til 16.00.

SØNDAG
Barnebane:
11.00 11.15 4 -6 år 15 min
11.15 11.30 5-8 år 15 min
11.30 11.45 8+ 15 min
Fortsetter fram til pause 13.00, da er det mulighet for de som vil til å kjøre på den store banen. Etter pause 13.45 fortsetter kjøring på barnebanen fram til premieutdeling. Deles opp i 15 min heat.

Stor bane:
11.00 11.30 Trening 85 / 65 30 min
11.30 12.00 Trening MX 123 30 min
12.00 12.30 Heat 1 85 / 65 15 min
12.30 13.00 Heat 1 MX 123 15 min + 2 runder
13.00 13.45 Pause, kjøring på stor bane for de små
13.45 14.00 Heat 2 85/ 65 15 min
14.05 14.25 Heat 2 MX 123 15 min + 2 runder
15.00 Premieutdeling

Reklamer

Written by dovrefjellmx

20/09/2010 kl. 08:41

Publisert i Informasjon